| About us|

Друже, вітаю! Мене звуть Марія Старікова, але ви можете звертатися до мене Алек, Стар, Марі — так називають мене мої друзі. Тримайте 🍪, ось ваші 🍵 та ☕️, вмощуйтесь зручніше.

Блог AR[T]herapy присвячений українській культурі, сучасному мистецтву, соціальним та інфраструктурним питанням, творчим ініціативам. Над ним працює команда ентузіастів із України: журналісти, художники, письменники, фотографи, перекладачі, активісти, митці та всі небайдужі громадяни, які прагнуть розвивати нашу культуру.

• ЩО ТУТ БУДЕ: матеріали інформаційного, освітнього, культурного, соціального, розважального, мотиваційного, екологічного спрямування, зокрема такі рубрики:

— «THE AR[T]ist» про українських митців
— «UA:MADE» про українське виробництво
— Спецпроєкт про різні сфери артсектору та як вони допомогають нам перемогти у війні
— Пісенні опитування, зокрема український контекст – щоб підтримати українських виконавців
— Сезонні фотодобірки т о щ о

НАША МЕТА – розвиток і збереження української культури, підтримка українського виробництва і, звичайно, перемога України у цій війні. російські окупанти руйнують все, чого торкаються, тож наша місія – зберегти і відновити.

ВАЖЛИВО:

Будь-які матеріали (текст, зображення, відео, анімація і тд), розміщені тут, не можна копіювати та розміщувати в іншому місці без! вказівки! кредитів!

Піар, реклама, агітація і пропаганда чогось у коментарях заборонені. Спам та посилання на інші ресурси в коментарях заборонені.

Ми любимо людей і не любимо дискримінацію (расизм, сексизм, лукізм, гомофобію, інші форми прояву ненависті) ==> скажемо «ні» образам та упередженості в коментарях. Але. Ми НЕ любимо росіян і всіх, хто підтримує війну в Україні НЕЗАЛЕЖНО від національності, статі й гендеру, зовнішності, сексуальної орієнтації, творчої діяльності тощо. На Україну напала росія. Наші міста руйнують та розкрадають росіяни. Наших людей вбивають та викрадають росіяни. Ми не згодні з тим, що культура “внє палітікі”, тому що це не так. Культура – основа будь-якого народу, а інтереси народу, зокрема, представляє політика. Забудьте цю фразу – “культура внє палітікі” – і не обманюйтесь. Війна – це не тільки про політику. Війна – про все, про всіх, про кожного та про кожну. Насамперед, вона про обірвані життя. І про мистецтво також.

See you later 🍑 Бережіть себе та своїх рідних. ВСЕ Є УКРАЇНА!